L’acte l’organitza el col·lectiu local de Compromís

Just Sellés visitarà Sant Vicent del Raspeig (l’Alacantí) el pròxim divendres 19 de gener, a les 19 hores, a la segona planta de la Casa de les Associacions (carrer del Sol, número 1) per a presentar-nos la seua última novel·la La Marina en caiac.

L’acte, organitzat per Compromís, comptarà amb la presència de representants de diverses entitats municipals que han mostrat el seu interés cap a una obra que ens transportarà a un travessia apassionant en caiac per la costa de La Marina, una oportunitat magnífica d’escorcollar indrets, coves i amagatalls únics.

Manu Alfonso, secretari local de Compromís per Sant Vicent, afirma que «Sant Vicent té per al pròxim divendres una cita amb els paisatges, la història i la cultura més nostra, didàctica i entretinguda, i convidem a tots els veïns i veïnes a gaudir d’un esdeveniment que no deixarà indiferent ningú».

Finalment, Alfonso assevera que «duem a terme activitats per a tots els gustos i públics. En aquest cas, apostem per difondre i divulgar el treball d’un dels millors escriptors de l’actualitat».