🏫En una Casa de las Asociaciones abarrotada, lxs vecinxs de los barrios y partidas de Sant Vicent analizan y exponen las problemáticas del municipio en lo referente a limpieza, mantenimiento y movilidad.

✅ Queremos un Sant Vicent con servicios PÚBLICOS de calidad, una administración local ágil y responsable, y una atención a la ciudadanía que facilite el día a día de las personas.

🫂Gracias de todo corazón por vuestra asistencia, por querer hacer de Sant Vicent una ciudad limpia, atendida, segura y con personalidad.

¡Seguimos! 🙂

——————————

MILLOREM SANT VICENT‼

🏫En una Casa de les Associacions plena de gom a gom, els veïns i veïnes dels barris i partides de Sant Vicent analitzen i exposen les problemàtiques del municipi quant a neteja, manteninent i mobilitat.

✅ Volem un Sant Vicent amb serveis PÚBLICS de qualitat, una administració local àgil i responsable, i una atenció a la ciutadania que facilite el dia a dia de les persones.

🫂Gràcies de tot cor per la vostra assistència, per voler fer de Sant Vicent una ciutat neta, atesa, segura i amb personalitat.

Seguim!