POR UN SANT VICENT DE TODXS Y PARA TODXS‼

Compromís per Sant Vicent organiza en la Casa de Asociaciones una charla-coloquio sobre inclusión social a cargo de Ana Isabel Gisbert Osuna, maestra y pedagoga terapéutica, Javier Gómez, director de la Asociación ANDA y trabajador social, y Jéssica Abellán, psicóloga de APSA.

🗣Por espacio de una hora, se abordaron todos los problemas y dificultades que aún encuentran en nuestro municipio las personas con diversidad funcional así como, propuestas e iniciativas para lograr que Sant Vicent sea inclusivo e igualitario.

🫂 Gracias de todo corazón a lxs representantes de las entitades municipales y a los vecinxs del pueblo por vuestra asistencia a este acto. Cooperar es necesario para mejorar.

¡Seguimos! 🙂

———————————

PER UN SANT VICENT DE TOTS/ES I PER A TOTS/ES‼

Compromís per Sant Vicent organitza a la Casa d’Associacions una xarrada-col-loqui sobre inclusió social a càrrec d’Ana Isabel Gisbert Osuna, mestra i pedagoga terapèutica, Javier Gómez, director de l’Associació ANDA i treballador social, i Jéssica Abellán, psicòloga d’APSA.

🗣Per espai d’una hora, es tractaren tots els problemes i entrebancs que a dia de hui troben al nostre municipi les persones amb diversitat funcional així com propostes i iniciatives per aconseguir que Sant Vicent siga inclusiu i igualitari.

🫂 Gràcies de tot cor als representants de les entitats municipals i als veïns/es del poble per la vostra assistència a aquest acte. Cooperar és necessari per a millorar.

Seguim!

charla-coloquio sobre inclusión social